Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Блакитний Екзорцист: Фільм

Рік:
Ор. назва:
Gekijouban Ao no Exorcist
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Такахаші Ацуші
Тривалість:
01:28:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | AniUA
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Історія важкої долі двох братів близнюків, які вирішили вбити самого сатану. Справа в тому, що Рін син сатани, тому він вважається напів-демоном. Саме через цього факту він досить запальний і важкий підліток. Його брат близнюк повна протилежність, Юкіо дуже спокійний і розважливий хлопець.
Вони обидва виховувалися приймальний батьком, який був священиком. Коли малюків хотіли вбити з перших днів життя, Фудзімото взяв на себе відповідальність і перешкоджав своїм однодумцям. Він пообіцяв, що буде виховувати хлопчиків як звичайних людей, і ні за що не віддасть їх в руки пітьми.
Одного разу Сатана вирішив увійти в наш світ, і повернути свого сина вниз. Для того що б переконати Рина він скористався виглядом Фудзімото, але священику вдалося протистояти, за що він поплатився життям. Після цього хлопці вирішили вступити до академії Істинного Христа, щоб увійти до лав екзорцистів, і побороти свого справжнього батька. Тепер перед ними відкрилися нові можливості, і нелегкий шлях, який їм треба пройти, щоб досягти своєї мети. ©Kino4ua Блакитний Екзорцист: Фільм 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?