Kino4ua.com
R

Півтора лицарі: У пошуках чарівної Херцелінди

Рік:
Ор. назва:
1 1/2 Ritter - Auf der Suche nach der hinreißenden Herzelinde
Країна:
Німеччина
Режисер:
Тіль Швайгер, Торстен Кюнстлер, Крістоф Валь
Тривалість:
01:55:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Що буде, якщо помістити в сюжет кінокартини зі стандартним сценарієм закоханого харизматичного лицаря з середньовіччя, тупого компаньйона родом зі Сходу, лиходія і прекрасну принцесу? Розбавити все це порцією сучасного гумору і додати блага нинішньої цивілізації? Вийде відмінна комедія, захоплююча історія, головним героєм в якій виступає лицар по імені Ланц. Він жив в королівстві і охороняв Харцелінду, дочка могутнього короля. Принцеса була надзвичайно красива і одного разу в її серці спалахнула іскра любові до свого охоронцеві. Ланцу теж подобалася Харцелінда, але він ніяк не міг зізнатися їй у своїх почуттях. І ось одного разу, коли лицар набрався сміливості і хотів заявити про свою любов, Харцелінду невідомо з якими намірами викрав Чорний лицар. Тоді герой вирушає на пошуки своєї коханої, а допомагати йому збирається боягузливий псевдорицарь Ердаль. Саме з цього моменту починаються пригоди героїв. Чи вдасться Ердалю з Ланцем врятувати прекрасну Харцелінду? Чи закінчиться ця комедія весіллям? ©Kino4ua Півтора лицарі: У пошуках чарівної Херцелінди 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?