Kino4ua.com
PG-13

Таємничий сад

Рік:
Ор. назва:
The Secret Garden
Країна:
США
Режисер:
Оуен Сміт
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Таємничий сад – стрічка для сімейного перегляду, яку знято за романом Френсіс Бернетт. У центрі сюжету знаходиться дівчина на ймення Мері Леннокс, життя якої віднедавна важко назвати щасливим. Вона втратила батьків і залишилась сиротою. І хоч це було дуже важко і сумно, але життя продовжувалось, і дівчинка розуміла, що вона має рухатись далі. У неї попереду ще так багато часу, і ще буде стільки різних подій. На щастя, її забрав до себе дядько, у домі якого Мері оселилась. Та вона навіть уявити не могла, які пригоди її будуть чекати у цьому місці. Одного разу, гуляючи навколо будинку, дівчинка знайшла таємничий сад. Це місце було дивовижним і дуже незвичним. Там вона побачила дивні рослини і якісь незвичайні речі. Виглядало усе настільки фантастично, що спершу героїня подумала, що це просто у неї фантазія розгулялась, але потім вона переконалась у реальності цього саду. І це її дуже порадувало, бо з’явилась надія вилікувати її хворого двоюрідного брата за допомогою усього того, що є у саду… ©Kino4ua Таємничий сад 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?