Kino4ua.com
R

Щасливий день

Рік:
Ор. назва:
Lucky Day
Країна:
Франція, Канада
Режисер:
Роджер Евері
Тривалість:
01:39:40
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - SEM GOLD
Щасливий день – кримінальна історія, у центрі сюжету якої знаходиться чоловік на ймення Ред. Він досвідчений зломщик сейфів, а у минулому працював поліцейським. Два роки він провів за гратами, а коли вийшов на свободу, вже через день мав серйозного ворога у особі найманого убивці. Кіллер ніби збирається помститись за смерть своєї собаки, та навряд це є справжньою причиною, чому він почав полювання на Реда. А головному герою зараз зовсім не хочеться з кимось конфліктувати чи воювати, бо він же лише почав знову насолоджуватись можливістю бути разом з дружиною і донькою, яких дуже любить. Та ворог від своєї мети відступати не збирається. Йому цікаво погратись своєю жертвою, познущатись з неї. Він знає стільки різних способів убивства, та не поспішає знищувати чоловіка. Можливо, все значно складніше, і навіть не сам Ред є його головною мішенню? ©Kino4ua Щасливий день 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?