Kino4ua.com
R

Хаос

Рік:
Ор. назва:
Mayhem
Країна:
США
Режисер:
Джо Лінч
Тривалість:
01:26:45
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - RecentFilms
Хаос – бойовик, дія якого відбувається у світі, інфікованому новим вірусом під назвою ID7. На організм людини він діє протягом восьми годин, і за цей час відбутись може будь-що. Інфікована людина просто не може контролювати свої дії. У неї червоніють очі, а далі починається хаос, тому що втрачається відчуття реальності, хоча хворий при свідомості. Коли такі люди починають робити протизаконні дій, на них потім можна подавати до суду, але адвокат Дерек Чо, центральний персонаж стрічки, знайшов одну шпаринку у законі, користуючись якою хоче домогтись виправдання дій хворих людей. Та через деякий час керівництво впроваджує власну політику, а головний герой змушений подавати позов на раду директорів. Та вся його праця не дає бажаного результату. А найгірше, що невдовзі офіс зачинається на карантин, оскільки співробітники компанії заражені тим самим вірусом… ©Kino4ua Хаос 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?