Kino4ua.com
PG

Пітер Пен і Аліса в країні чудес

Рік:
Ор. назва:
Come Away
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Бренда Чапмен
Тривалість:
01:34:35
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Пітер Пен і Аліса в країні чудес – фентезійна історія, у якій переплітаються відомі казкові сюжети і персонажі, які раптом стають родичами, хоча завжди «жили» у різних розповідях. У гущавині лісу стоїть милий будиночок, де живе щаслива родина. У мами Роуз і тата Джека є трійко чудових діточок – Аліса, Пітер і Девід. Вони усі насолоджуються життям, своїм дитинством, і навіть уявити важко кращої для них реальності. Та безхмарні і безтурботні дні закінчуються, коли у дім приходить біда. Нова реальність виявляється настільки важкою і страшною, що дорослі просто не здатні з нею впоратись. Вони не можуть її витримати, і порятунком для них стають їх згубні звички. А що ж лишається дітям? Хіба що втікати у світ власних фантазій. Ось так і потрапить маленька Аліса у країну чудес, а Пітер зрозуміє, що хоче назавжди лишитись дитиною і ніколи не дорослішати. ©Kino4ua Пітер Пен і Аліса в країні чудес 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Аня
    Аня
    5 січня 2021 20:07
    + 0 -
    Ніколи не писала відгуків, але саме цей фільм це ВЕЛИЧЕЗНА трата часу!