Kino4ua.com
PG-13

Диво-жінка 1984

Рік:
Ор. назва:
Wonder Woman 1984
Країна:
США, Великобританія, Іспанія
Режисер:
Петті Дженкінс
Тривалість:
02:31:40
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Диво-жінка 1984 – пригодницький бойовик з елементами фентезі, дія якого розгортається у 80-х роках минулого століття. У центрі сюжету знаходиться чарівна, сильна, швидка, витривала Диво-жінка, вона ж Діана Принц, яку можна вважати найвеличнішою супергероїнею усіх часів. Цього разу її чекає подорож до Радянського Союзу, де вона зустрінеться з ворогом у особі Гепарди. Але це буде не єдиний супротивник, з яким доведеться героїні боротись. Також вона зустрінеться з Максвеллом Лордом – могутнім і небезпечним персонажем. І хоч може здатись, що Діану чекають лише важкі випробування, це не зовсім так, адже приємні сюрпризи доля їй теж підготувала. Найбільшим з них стане зустріч зі Стівом Тревором, її коханим чоловіком. Щоправда, процес возз’єднання пари не буде таким простим і безхмарним. За щастя теж доведеться поборотись. ©Kino4ua Диво-жінка 1984 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    2 січня 2021 19:53
    + +1 -
    ну в целом норм. концовка слишком слащава да и есть вопросы к противоречиям но в целом норм.

  2. Віктор
    31 грудня 2020 11:05
    + 0 -
    Звук - жахливий... як раз десь на рівні 1984 року...