Kino4ua.com

Горянин: У пошуках помсти

Рік:
Ор. назва:
Highlander: The search for vengeance
Країна:
США, Японія
Категорія:
Режисер:
Йошіякі Каваджірі
Тривалість:
01:36:48
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Ще одне аніме про постапокаліптичне майбутнє людства. Цього разу нам представляється вельми неординарний сюжет з домішкою кіберпанку і численними сценами файтінга. Наш головний герой - безсмертний шотландський боєць на ім'я Колін Маклауд, який подорожує по світу разом зі своїм вірним дотепним другом Амерганом в пошуку слідів легендарного тирана - Макліуса Октавіуса, який прославився своїми численними злочинами на території шотландських земель, а крім усього іншого і має безпосереднє відношення до смерті коханої Коліна.

Дія відбувається частково в Шотландії і в Нью-Йорку. Картина сучасного Нью-Йорка не має нічого схожого з тим, що представлено у фільмі. Темне, холодне місто постапокаліптичного майбутнього, в якому править вершитель всього зла Макліус. Потрапляючи в цю оселю Ада, Колін виявляє, що місто практично повністю затоплений, а його вершиною є зловісна фортеця Октавіуса. Тепер наш герой поставлений перед вибором: мстити або ж рятувати людей від неминучої загибелі. ©Kino4ua Горянин: У пошуках помсти 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?