Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Скубі-Ду: Містична корпорація / Скубі-Ду: корпорація Загадка (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Країна:
США
Режисер:
Курт Геда
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий - 1 сезон, ICTV | Багатоголосий закадровий - 2 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Нові пригоди чекають веселу компанію, що складається з чотирьох молодих людей і їх пустотливого чотириногого друга - пса по кличці Скубі. На цей раз друзів, що полюють за детективними історіями, тяга до незвіданого призведе до древнього міста під назвою Кришталева Бухта.
Все в цьому місці дуже таємниче і не піддається ніяким поясненням. П'ятірці шукачів пригод належить розгадати таємниці цього незвичайного міста. Але їм готові перешкодити містичні персонажі, що живуть тут: вантажівка-привид, людина-краб, чудовисько, що живе в підземеллі, і кровожерна мантикора.
Але ніякі надприродні сили не зможуть подолати міцну дружбу і перешкодити героям досягти заповітних цілей, адже добро, як відомо, завжди перемагає зло. ©Kino4ua Скубі-Ду: Містична корпорація / Скубі-Ду: корпорація Загадка (1, 2 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?