Kino4ua.com
PG

Кіт у чоботях: Троє чортенят

Рік:
Ор. назва:
Puss in Boots: The Three Diablos
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Раман Хюї
Тривалість:
00:13:02
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Кіт у чоботях: Троє чортенят – короткометражна анімаційна стрічка, яка розповість про пригоди завзятого героя у чоботях і широкополому капелюсі з пером. Цей кіт, схоже, не боїться нічого і нікого, і невідомість його теж не лякає. Просто він любить пригоди, тому і знаходить їх постійно на свою пухнасту голову. Цього разу йому доведеться виконувати доволі складне завдання – ловити невловимого злодія Віспера. Це француз, який поцупив одну дуже дорогоцінну річ. Але на його пошуки головний герой вирушить не сам, а в компанії трьох малих кошенят. Він би і не хотів, щоб вони бути поруч під час виконання завдання, та від цих непосидющих малят ніяк не позбавитись. Звісно, це ускладнить Котові роботу, бо йому доведеться і за малечею наглядати, щоб ніде в халепу не втрапили, і на злочинця полювати. Чи впорається вусань у чоботях з двома такими складними справами одночасно? ©Kino4ua Кіт у чоботях: Троє чортенят 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?