Kino4ua.com
PG

Скубі-Ду на острові Мерців

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo on Zombie Island
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Хіроші Аояма, Казуми Фукушіма
Тривалість:
01:17:35
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Варус Видео
Скубі-Ду на острові Мерців чекає багато цікавих, веселих, небезпечних, незабутніх пригод. Але не тільки його, бо є і інші персонажі. А починається усе з того, що колись дружня команда розпалась, і кожен займається чимось своїм. Дафна з Фредом, наприклад, ведуть власне шоу про привидів, а Велма продає книжки у своїй крамниці. Шеггі з псом працюють на митниці, виконуючи важливу роботу. Але бажання знову провести якесь розслідування збирає героїв разом. А якщо точніше, то робить це Дафна, якій потрібно зняти сюжет про привидів. На їх пошуки компанія друзів відправляється до Луїзіани. Та інформація виявляється хибною, а замість привида герої знаходять якогось шахрая. Шоу на межі зриву, але тут удача посміхається друзям. Вони дізнаються про те, що на острові Мунскар зникають люди. Можливо, це через дух покійного пірата, який там хазяйнує. Скубі і команда мають в усьому розібратись. ©Kino4ua Скубі-Ду на острові Мерців 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?