Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Скубі-Ду і легенда про вампіра

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo! And the Legend of the Vampire
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Скотт Джеральд
Тривалість:
01:12:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Скубі-Ду та легенда про вампіра – це розповідь про те, як будуть проходити канікули Скубі і його друзів у Австралії. Саме там проводиться фестиваль «Вампірський рок», на якому Дафна, Шеггі, Велма, Фред і Скубі захотіли побувати. Вони сподівались, що зможуть просто послухати музику, насолодитись обстановкою, але вийшло інакше. Йові Яху – це підступне чудовисько, яке вирішило зіпсувати усім свято, викравши музикантів. Без них концерту, звісно ж, бути не може. Народ засмучений і розгублений. Ніхто нічого не розуміє і не знає, що робити далі. Для чого старому вампірові Йові Яху знадобились артисти? Невже він вирішив поласувати ними на обід чи на вечерю? Або йому просто закортіло перетворити їх теж на вампірів? Розбиратись у цьому будуть головні герої, яким доведеться підключати усю свою винахідливість і кмітливість. Чи зможуть вони врятувати музикантів? ©Kino4ua Скубі-Ду і легенда про вампіра 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?