Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Сезон полювання 2

Рік:
Ор. назва:
Open Season 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Меттью О'Каллаган, Тодд Вілдерман
Тривалість:
01:16:24
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сезон полювання 2 – продовження веселої історії про пригоди двох друзів, які живуть у лісі. Буг – це вайлуватий ведмідь грізлі, а його товариш Еліот – дивакуватий олень. Вони так майстерно знаходять неприємності на свої голови, що зрівнятись з ними ніхто не зможе. Та ніхто й не намагається це зробити, бо інші лісові мешканці хочуть спокійного життя. Але ж головні герої далеко не завжди роблять якісь дурниці. Іноді вони беруться і за благородні справи. Цього разу, наприклад, вони збираються рятувати свого друга Шніцеля. Це такса, яка звикла жити на волі з того часу, коли втекла від господарів. Але люди хочуть повернути хатню тварину додому. Господарі знаходять Шніцеля і силою забирають його додому, де мешкають і інші домашні тваринки. Бугу і Еліоту, які хочуть звільнити Шніцеля, доведеться зустрітись з Фіфі - маленьким, але злим пуделем, який прагне всіма керувати… ©Kino4ua Сезон полювання 2 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?