Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Сезон полювання 3

Рік:
Ор. назва:
Open Season 3
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Коуді Камерон
Тривалість:
01:14:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сезон полювання 3 – історія про те, як ведмідь Буг потрапив у цирк і зустрів там свого «двійника». А почалось усе з того, що Буг почав сумніватись у своєму товаришеві Еліоті. Чомусь герою здалось, що олень вже не цінує їх дружбу у достатній мірі, тому він вирішив піти у далекі краї, щоб відшукати собі нових друзів. Так він і опинився у російському цирку, де познайомився з таким же ведмедем грізлі, як і він сам, тільки з іншим ім’ям – Даг. Звір уже втомився від свого одноманітного і важкого циркового життя, і він так мріяв опинитись на свободі… А Бугові захотілось залишитись у цьому цирку, коли він побачив симпатичну ведмедицю. Рішення знайшлось миттєво – ведмеді просто помінялись місцями. Оскільки зовні вони однакові, підміни ніхто і не помітить, а значить, кожен зможе отримати те, про що давно мріяв. Та невже змін не помітять і найближчі їхні друзі, які звикли до певного стилю спілкування з ними? ©Kino4ua Сезон полювання 3 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?