Kino4ua.com
R

Химери

Рік:
Ор. назва:
Freaky
Країна:
США
Режисер:
Крістофер Лендон
Тривалість:
01:42:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Химери – комедійний фільм жахів, який розповідає про старшокласницю Міллі, для якої навчання у школі і підготовка до випускного справжні тортури. Поки усі однолітки готуються святково прощатись зі школою, героїня просто спостерігає за цим, стоячи осторонь. Вона ж знає, що ніхто з хлопців її на випускний бал не запросить, бо єдина причина, з якої хтось з юнаків може звернути на неї увагу, це їх бажання поглузувати з «сірої мишки». Мабуть, якби навіть Міллі якийсь маніяк зарубав чи зарізав, то цього б ніхто не помітив. Хоча… Цей випускний дійсно залишить слід. Та може статись, що слід цей буде кривавий. Убивця-психопат дійсно з’являється, а Міллі стає його жертвою, але їй вдається врятуватись. Але найнеймовірніше те, що вона опиняється у тілі маніяка, а він – у її. Злочинцю це дає нову свободу, бо раніше його грізного вигляду всі лякались, а тепер він в образі милої дівчини, якої ніби то нема чого боятись… ©Kino4ua Химери 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    17 січня 2021 00:43
    + 0 -
    молодежный фильм. местами глупый местами шаблонный но на разок потянет.