Kino4ua.com
R

Чорні води

Рік:
Ор. назва:
Black Water
Країна:
Канада, США
Режисер:
Павел Патрікі
Тривалість:
01:44:50
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Чорні води – бойовик, який розповідає про життя агента під прикриттям Скота Вілера. Він багато років пропрацював на благо рідної держави, але одного разу його звинуватили у зраді. Чоловік прийшов до тями у незнайомому місці, після чого дізнався, що знаходиться у в’язниці. Це секретне місце, втекти з якого просто неможливо, бо побудована будівля посеред океану. Чоловіка чекає жорстокий допит, у результаті якого він має розповісти важливу інформацію, яку нещодавно зміг отримати. Звинувачення у зраді, звісно ж, безпідставні, але довести це Скоту складно. Він знає лише одне – його підставили, і тепер йому потрібно якимось чином вибратись з цієї тюрми і повернутись на землю, щоб відшукати тих, хто його сюди запроторив. Це буде дуже складне завдання, але інших варіантів у героя немає – він хоче жити, а не скніти у камері через чиїсь побрехеньки. ©Kino4ua Чорні води 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?