Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Чак і Ларрі: Запальні молодята

Рік:
Ор. назва:
I Now Pronounce You Chuck & Larry
Країна:
США
Режисер:
Денніс Дуган
Тривалість:
01:55:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Чак і Ларрі: Запальні молодята – комедійна стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться пожежник Ларрі Валентайн. Він удівець і батько двох дітей. Після смерті дружини усі обов’язки лягли на плечі чоловіка, але самотужки з вихованням діточок і вирішенням усіх проблем він погано справляється. А після однієї ситуації на роботі Ларрі ще більше почав хвилюватись за доньку і сина. Якщо через його недбалість або втому з ним щось трапиться, вони залишаться зовсім самі. Чоловік розуміє, що в такій ситуації найкращим виходом було б одруження, от тільки достойної жінки в його оточенні немає. Коли Ларрі рятує життя своєму товаришу і колезі Чаку Левіну, знаному ловеласу, той дає обіцянку віддячити будь-яким способом. І тут Валентайну приходить у голову шалена ідея. Він пропонує товаришу угоду, згідно якої вони мають стати фіктивною гомосексуальною парою. Та їх шахрайство можуть викрити… ©Kino4ua Чак і Ларрі: Запальні молодята 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?