Kino4ua.com
PG-13

Таємниця Рагнарока

Рік:
Ор. назва:
Gåten Ragnarok
Країна:
Норвегія
Режисер:
Міккель Бренне Саннемусе
Тривалість:
01:41:25
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - JoyStudio
Таємниця Рагнарока – пригодницьке фентезі, у центрі сюжету якого знаходиться чоловік на ймення Сігерд Свендсен. Він археолог, який особливо цікавиться історією корабля вікінгів, на якому колись знайшли надпис зі словами про те, що людині відомо надто мало, написаний рунами. Головний герой, якого ця фраза непокоїть, упевнений, що зуміє розгадати таємницю Рагнарока, якщо зрозуміє істинний сенс тих слів. Є у головного героя товариш, якого звати Аллан, і одного разу він розповідає, що бачив подібні рунічні надписи на одному камені, який знаходиться на півночі Норвегії. Для Сігерда це шанс наблизитись до розгадки таємниці, тому він одразу ж відправляється у путь, сподіваючись, що камінь допоможе йому знайти відповідь на питання, яке так довго не дає спокою. Чоловіка чекають небезпечні, але цікаві і незабутні пригоди. ©Kino4ua Таємниця Рагнарока 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість андрій
    Гість андрій
    30 грудня 2020 19:50
    + -1 -
    режисёру,сценаристу и актёрам два,с минусом.