Kino4ua.com
480p
R

Селфі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Selfie
Країна:
США
Режисер:
Джулі Енн Робінсон
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | NewSchoolSound
Переклад:
Original English Оригінал
Дівчина на ім'я Еліза Дулі - це відома персона в соціальній мережі instagram. Вона має 263 тисячі фолоуверів, які спостерігають за всіма її постами, Селфі або твітами. Але одного разу її осіняє думка про те, що дружба в соцмережах кардинально відрізняється від реальної дружби. Вона вимагає професійного фахівця в області маркетингу Генрі, обговорити з нею все її життя, і продемонструвати їй то, як їй найпростіше реально спілкуватися з людьми. Але всі старання можуть бути марними, якщо сама героїня не побажає внести зміни у власне життя. Для цього дівчині треба перебороти себе і чітко йти до поставленої мети, а не жити у віртуальному світі, який сильно відрізняється від реального. Чи вдасться їй впоратися з цією непростою справою, або її псевдодрузі будуть тільки по той бік екрану? Відповідь на це питання ви дізнаєтеся, подивившись дану кінокартину. ©Kino4ua Селфі (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?