Kino4ua.com
PG

Таємничий сад

Рік:
Ор. назва:
The Secret Garden
Країна:
Великобританія, Франція, США, Китай
Режисер:
Марк Манден
Тривалість:
01:39:40
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Таємничий сад знайде юна головна героїня, коли опиниться у будинку свого дядечка. Та не будемо поспішати розповідати головне, краще про все по черзі. У центрі сюжету знаходиться 10-річна Мері Леннокс, яка залишилась сиротою. Її батьки загинули від холери, спалах якої почався у Індії, де вони перебували. Її родина була заможною, тому і життя у дівчинки мало бути забезпеченим і щасливим, але доля буває непередбачуваною. Тепер вона без мами і тата, але добре, що є інші родичі, які погодились забрати її до себе. Її дядько Арчібальд Крейвен справжній багатій, який живе в Англії у власному маєтку. Будинок просто величезний, от тільки знаходиться у якійсь глушині. Дядько не любить шуму, тому він забороняє дівчинці галасувати, голосно розмовляти, навіть виходити із власної кімнати. Але Мері не може сидіти весь час у чотирьох стінах. Одного разу вона знаходить дивний ключ, який відриває двері у таємничий сад, де здійснюються бажання… ©Kino4ua Таємничий сад 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?