Kino4ua.com
PG

Суперінтелект

Рік:
Ор. назва:
Superintelligence
Країна:
США
Режисер:
Бен Фелкоун
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Original (English)
Суперінтелект – комедійна стрічка, яка розповідає про звичайну домогосподарку Керол Пітерс, у житті якої ніколи не відбувалось особливо цікавих або екстраординарних подій. Вона біла звичайною американською жіночкою, яка займалась домашніми справами. Хіба могла вона очікувати, що одного дня до неї почне говорити телевізор. Ні, не фоном, а звертаючись особисто до неї. Або телефон чи мікрохвильова. Коли таке почало відбуватись, героїня подумала, що це просто якийсь жарт, або ж їй потрібно викликати швидку, бо вона втрачає розум. Просто Керол не знала, що це спілкується з нею Суперінтелект – найперший у світі, і який обрав саме її, щоб поспостерігати за тим, що собою являє звичайна людина, яка її природа. І це дуже добре помітно, коли героїня намагається примиритись з колишнім. Але від спостереження штучний інтелект переходить до керування життям жінки, щоб через неї захопити владу над світом… ©Kino4ua Суперінтелект 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ірина
    3 жовтня 2022 23:52
    + +1 -
    мені сподобався фільм, добрий і приємний, кумедний. Раджу на вечір у компанії, чи з коханою людиною
  2. Максим Руденко
    5 січня 2021 15:50
    + +1 -
    глупый фильм. не советую.