Kino4ua.com
R

Мосул

Рік:
Ор. назва:
Mosul
Країна:
Mosul
Режисер:
Меттью Майкл Карнахан
Тривалість:
01:41:48
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Мосул – це назва населеного пункту, який знаходиться на півночі Іраку. Колись це було чудове місто, де проживало більше двох мільйонів жителів. Люди жили спокійно, мирно, але після трагічного 11 вересня 2001-го року Америка ввела свої війська на іракську територію. З того моменту у країні почався процес повної дестабілізації. У цей же час посилювався контроль над різними частинами Іраку, його поселеннями. Представники ІДІЛ були присутні скрізь. У центрі сюжету стрічки знаходиться поліцейський Кава, якого врятували члени елітної команди спецназу Ніневії під час жорстокої перестрілки. І одразу ж після цього героя завербували до лав особливого загону, у складі якого знаходяться досвідчені командос. Очолює колектив майор Ясем. Він уже багато разів був перевірений у боях, і у ньому можна не сумніватись. Попереду війна з ІДІЛ. Чи вдасться у ній комусь з загону вижити? ©Kino4ua Мосул 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Юрій
    Юрій
    8 квітня 2022 21:51
    + 0 -
    Кацапська мова. 

    1. Kino4ua
      9 квітня 2022 19:49
      + -2 -
      Перший плеєр українською, будьте уважніше