Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тінь у хмарах

Рік:
Ор. назва:
Shadow in the Cloud
Країна:
Нова Зеландія, США
Режисер:
Розанна Лян
Тривалість:
01:23:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | AAA-Sound
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Тінь у хмарах – військовий бойовик, дія якого відбувається у роки Другої Світової. Бомбардувальник під назвою «Летюча фортеця» займається доставкою особливо важливих вантажів. Кожен переліт, який він здійснює, засекречений, тому довіряють завдання лише досвідченим і перевіреним бійцям. Завжди це були чоловіки, але одного разу ситуація змінюється – командиром стає жінка. Вона молода, приваблива, і ніхто її всерйоз сприймати не хоче. Та це не заважає героїні взяти ситуацію у свої руки, коли це потрібно. І нехай оточуючі скептично ставляться до неї, вона доведе, що може бути з ними на рівних, а то й краще. Чоловіки хочуть, щоб вона спочатку завоювала авторитет? Нагода для цього буде одразу ж, як тільки вона опиниться на борту літака. Почнеться усе з того, що під час польоту японські ворожі повітряні кораблі почнуть атаку, оскільки хочуть забрати вантаж. Та це не єдина проблема. На борту несподівано з’являється невідома істота… ©Kino4ua Тінь у хмарах 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    22 лютого 2021 23:45
    + +2 -
    вообщем у этой бабы яйца больше чем у быка. и голливуд уже не тот. фемки и негры вот что они сейчас снимают.....и момент в конце фильма где она кормит грудью младенца вооооооообще не кместо и является чутли не плакатом крутости женщин а титры тому доказательства. воообщем фильм нудноват и на один раз и то если от него ничего особенного и не ждать. 4.5 по 10балке!
  2. Danyil Shkoropad
    25 січня 2021 01:21
    + 0 -
    лайно!!! не дивіться!!
  3. Максим Руденко
    11 січня 2021 00:49
    + +1 -
    блин. когда уже выйдет озвучка то?