Kino4ua.com
R

Книги крові

Рік:
Ор. назва:
Books of Blood
Країна:
США
Режисер:
Бреннон Брага
Тривалість:
01:47:20
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Книги крові – містична стрічка, яка розповідає про дівчину Джен, яка не може жити нормальним життям після одного трагічного випадку, який стався у її житті. Тоді їй було 10 років, і з того часу вона страждає від психічного розладу, відвідує психолога і приймає ліки. Героїня не може витримати жодного шуму, він на фізичному рівні доставляє їй страшний дискомфорт. Поки вона була молодшою, то змушена була слухатись дорослих і лікуватись, але тепер, ставши дорослішою, може прямо заявити, що лікування їй геть не до вподоби. Одного дня вона заявляє матері, що більше не буде пити ліки. Жінка, яка за довгі роки життя з дитиною, у якої є особливості і специфічні примхи, так втомилась, що більше не має сил їй щось доводити. Вона готова відправити дочку до клініки, але зробити це не вдається, бо дівчина втікає з дому. Джен знаходить прихисток у милих незнайомців, але невдовзі починає помічати, що в їхньому домі коїться щось страшне… ©Kino4ua Книги крові 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    6 січня 2021 01:38
    + 0 -
    в принцыпе норм. он не страшный а скорее интересный