Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Як я став гангстером. Правдива історія / Як стати гангстером. Справжня історія

Рік:
Ор. назва:
Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
Країна:
Польща
Режисер:
Maciej Kawulski
Тривалість:
02:20:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Польська - Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Як стати гангстером. Правдива історія – кримінальна драма, сюжет якої засновано на реальній історії. Події починаються у Польщі в 1970-х роках, а в центрі сюжету знаходиться персонаж, який народився у бідному кварталі і з самого дитинства був змушений боротись за своє місце під сонцем. Битись з однолітками йому доводилось постійно, але то було становлення його характеру. Адреналін у крові став його звичним відчуттям, і без нього він вже не міг жити. Потрібно було постійно створювати ситуації, де є небезпека. Кримінальний світ – це було саме те місце, де головний герой почувався комфортно. З часом він завоював повагу, налагодив зв’язки, став впливовим злочинцем. Він створив життя, про яке мріяв, тому міг просто насолоджуватись владою, грошима, спілкуванням з гарними дівчатами. Та життя не може весь час бути безхмарним. Випробування і проблеми вже чекають. ©Kino4ua Як я став гангстером. Правдива історія / Як стати гангстером. Справжня історія 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?