Kino4ua.com
R

Поневолені

Рік:
Ор. назва:
Possessor
Країна:
Канада
Режисер:
Брендон Кроненберг
Тривалість:
01:43:10
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Поневолені – фантастичний трилер, створений канадським режисером Брендоном Кроненбергом, сином іншого відомого режисера Девіда Кроненберга, який створив власний піджанр у жанрі жахастиків – body-horror. Дія кінострічки відбувається у майбутньому, коли технології сягнули вже такого рівня, що убивства відбуваються новим способом. Раніше можна було убити когось чужими руками, наприклад, заплативши гроші кілеру, або просто підмовивши чи підставивши когось наївного і довірливого. А тепер здійснити убивство можна, перемістивши власну свідомість у чуже тіло. У центрі сюжету знаходиться героїня на ймення Кася, яка і займається якраз убивствами на замовлення. Поки її тіло знаходиться в одному місці – у спеціальному кріслі – свідомість мандрує чужими тілами, шукаючи того, хто знаходиться найближче до жертви. Коли робота виконана і потрібно покинути тіло, його треба вбивати. І це найнеприємніша частина роботи. Та одного разу налагоджена робота системи дає збій… ©Kino4ua Поневолені 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?