Kino4ua.com
PG

Історія Девіда Копперфілда

Рік:
Ор. назва:
The Personal History of David Copperfield
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Армандо Іаннуччі
Тривалість:
01:59:40
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - AlphaProject
Історія Девіда Копперфілда – це пригодницька стрічка, яка стала вже десятою екранізацією відомого твору Чарльза Діккенса. Саме на честь головного персонажа цієї історії узяв собі псевдонім відомий на увесь світ ілюзіоніст і фокусник. А у центрі сюжету стрічки знаходиться симпатичний юнак Девід Копперфілд, життя якого було непростим, але цікавим. Через кілька місяців після народження він залишився без батька, бо той несподівано помер. Довелось маленькому Девіду дорослішати швидше і раніше за однолітків. Життя його не балувало. Коли йому було вже 7 років, мама знайшла нового чоловіка, вийшла за нього заміж, але особливої любові до пасинка вітчим не відчував. Під його натиском хлопцю довелось піти працювати на фабрику, хоч він був ще дуже юним. А про смерть рідної матері Девід дізнався лише через багато років. Юнакові пощастило, що його погодилась прихистити тітка, яка жила з дивакуватим чоловіком. Життя поряд з ними допомогло майбутньому письменнику загартувати характер. ©Kino4ua Історія Девіда Копперфілда 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    24 січня 2021 17:44
    + 0 -
    очень хороший фильм! определённо всем советую!))))