Kino4ua.com
R

Рома

Рік:
Ор. назва:
Roma
Країна:
Мексика
Режисер:
Альфонсо Куарон
Тривалість:
02:15:32
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) HDRezka Studio
Рома – чорно-біла драма, яка розповідає про події з життя однієї звичайної мексиканської родини. Складається вона з подружжя і чотирьох дітей. Голова сімейства заробляє гроші важкою працею, тому вдома його майже не бачать, а його дружина займається вихованням дітей. Та сама жінка навряд би впоралась, тому добре, що у неї є дві помічниці. Це сім’я з середнім достатком, у якої життя вже давно налагоджене і протікає спокійно і без особливих стресів. Та ситуація кардинально змінюється у червні 1971-го року, коли починаються студентські повстання. Відбувається якраз одне католицьке свято, але його перебіг затьмарюється кривавими подіями – солдати починають розстрілювати демонстрантів. Головні герої опиняються у центрі подій, які викликають бурхливу реакцію у суспільстві. Їм доведеться зіткнутись з наслідками того, що сталось, і пройти чимало випробувань. ©Kino4ua Рома 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?