Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сабріна

Рік:
Ор. назва:
Sabrina
Країна:
США
Режисер:
Біллі Уайлдер
Тривалість:
01:53:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Гуртом
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Сабріна – класика американського кінематографа, яка розповідає про зміни, що відбулись у житті головної героїні. Юна Сабріна була звичайною дівчиною, донькою простого шофера, який працював на багатія Леррабі. Забезпечений чоловік жив у шикарному будинку разом з дружиною і двома синами. Старшого звали Лайнус, і він був дуже розумним, але самотнім, а молодшого – Девід, і він не настільки розумний, як його брат, але дуже гарний і привабливий. Сабріна була у нього закохана, та хлопець геть не звертав на неї увагу, бо був захоплений іншими дівчатами. Батько Сабріни, який бачив страждання любої доньки, вирішив їй допомогти відволіктись, тому і відправив у Париж, щоб вона там навчалась у школі поварів. Додому після навчання повернулась зовсім інша дівчина – витончена, з манерами, елегантна красуня. На таку неможливо не звернути увагу. І Девід її помічає… ©Kino4ua Сабріна 1954 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?