Kino4ua.com
PG

Нові пригоди Аладдіна

Рік:
Ор. назва:
Les nouvelles aventures d'Aladin
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Артур Бензакен
Тривалість:
01:47:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Нові пригоди Аладдіна – комедійна стрічка, дія якої розпочинається напередодні Різдва. Сем і Халід – молоді чоловіки, які заробляють на життя дрібними злочинами. Зазвичай вони грабують людей або магазини. А зараз, коли натовпи містян блукають по магазинах у пошуках подарунків до свята, вони точно залишають у касах багато грошей. От ними і збираються «поласувати» хитрі злодюжки. Чоловіки заходять до величезного паризького універмагу, який збираються обчистити вже після закриття. Але треба зробити так, щоб їх ніхто не помітив. Замаскуватись герої вирішують під Санта-Клаусів. Та не врахували вони, що у таких костюмах доведеться спілкуватись з дітлахами. Коли до Санти-Сема підходить малеча з проханням розповісти казку, доводиться йому викручуватись. А знає сем хіба що історію про Аладдіна. От і починає він свою розповідь про нові пригоди симпатичного шахрая… ©Kino4ua Нові пригоди Аладдіна 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?