Kino4ua.com
PG-13

Життя за рік

Рік:
Ор. назва:
Life in a Year
Країна:
США
Режисер:
Мітя Окорн
Тривалість:
01:47:20
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Життя за рік – драматична стрічка про молоду закохану пару, якій відведено побути разом зовсім мало. Один рік – це 365 днів. Це одночасно мало і багато. Що можна встигнути за цей час? Раніше головні герої про таке і не замислювались, вони просто жили, дорослішали, пізнавали світ, себе, один одного, оточуючих людей. Але тепер вони розуміють, що це можливість прожити ціле життя. Та розуміння це прийшло не після хороших подій, а після страшної новини. Дерін – це 17-річний юнак, у якого є кохана дівчина. І одного разу герої дізнаються, що у дівчини смертельна хвороба. Вирок лікарів однозначний – жити їй залишилось рік. Як впоратись з такою жахливою новиною молодим людям, які тільки почали по-справжньому жити? Можна було впасти у депресію і з жахом чекати смерті, та хіба це вихід? Дерін упевнений, що ні. Він приймає для себе рішення, що зробить усе можливе, щоб цей рік життя був для коханої наповнений яскравими, цікавими, неймовірними подіями. ©Kino4ua Життя за рік 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    6 січня 2021 01:41
    + -7 -
    фу! это просто мерзко видеть как черномазый мутит с белой девушкой. я даже смотреть такое не стал и вам не советую