Kino4ua.com
480p
PG-13

Мама до Різдва

Рік:
Ор. назва:
A Mom for Christmas
Країна:
США
Режисер:
Джордж Мілер
Тривалість:
01:31:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | K1
Це захоплююча і зворушлива історія про одну маленьку і чарівну дівчинку на ім'я Джессі. Одного разу трирічній життєрадісній малятко надзвичайно щастить. Що не дивно, так як наближався напередодні Різдва - час чудес і казкового чаклунства, коли все неможливе стає можливим. В одному місцевому супермаркеті проводилася незвичайна лотерея, в якій випадковим чином виграла наша крихітна головна героїня. Приз полягав у тому, що будь-яке її бажання обов'язково здійсниться, тому вона може попросити про все, що забажає. Джессі, недовго думаючи, розуміє, що хоче в переддень Різдва справжню маму, якій вона була позбавлена, щоб разом з нею зустрічати свято, наряджати ялинку і здійснювати передноворічні покупки. Лотерея не опинилася фальшивої, і мрія маленької дівчинки миттєво починає втілюватися в реальність. Правда самим незвичайним і дивним способом: в магазині оживає жіночий манекен на ім'я Емі, який швидко знаходить спільну мову з товариською і милою дівчинкою і прив'язується до неї … ©Kino4ua Мама до Різдва 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталка
    Наталка
    10 жовтня 2021 22:25
    + 0 -
    гарний фільм про важливе та вічне. Для сімейного перегляду.