Kino4ua.com
R

Я поховав своє серце

Рік:
Ор. назва:
Behzat Ç. - Seni kalbime gömdüm
Країна:
Туреччина
Режисер:
Сердар Акар
Тривалість:
01:48:10
Переклад:
Українська мова Кіт | Багатоголосий закадровий
Якщо ви любите захоплюючі детективи, і при цьому небайдужі до турецького кінематографу, то перегляд фільму Бехзат: Я поховав своє серце обов'язково принесе вам чимало задоволення. Головний герой на ім'я Бехзат несе службу в місцевому відділенні поліції Анкари, і за весь час йому вдалося розкрити безліч злочинів, в тому числі досить серйозних. Одного разу Бехзату доручають роботу над одною цікавою справою. І чим далі Бехзату вдається зайти, тим більше складною і заплутаною стає загадка злочину. А все почалося з одного дивного телефонного дзвінка, що надійшов у відділення, де працює головний герой. Невідомий повідомив, що він закопав труп на території міського парку. По приїзду в вказане місце поліцейські виявили, що в парку дійсно закопана труна, в який знаходиться бездиханне тіло. В ході експертизи стає відомо про особу загиблої людини. Виявилося, що в труні лежав труп батька поліцейського, який раніше працював в цьому ж відділенні, але вже пішов на пенсію. Герої турецького фільму Бехзат: Я поховав своє серце стикаються з дуже дивною і лякаючою ситуацією. Слідує низка жахливих вбивств. Причому інформація про скоєння надходить від того ж чоловіка, який зателефонував до відділення в перший раз. В ході перегляду фільму починаєш розуміти, що всі вбиті люди пов'язані між собою певним чином. Також з'ясовується деталь, здатна шокувати навіть найстійкіших: кожна з жертв була похована заживо. А коли Бехзат намагався дізнатися більше про колишніх співробітників поліції, батьків яких жорстоко вбили, йому повідомили, що справи на цих людей просто зникли. І це далеко не всі загадки, які приготував вам цей турецький кримінальний бойовик. ©Kino4ua Я поховав своє серце 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    6 січня 2021 19:58
    + 0 -
    на рахунок "захоплюючий детектив і принесе чимало задоволення і кримінальний бойовик " це перебільшення , "фільм" хіба що, для шанувальників турецького матографу