Kino4ua.com
PG-13

Повернення високого блондина

Рік:
Ор. назва:
Le retour du grand blond
Країна:
Франція
Режисер:
Ів Робер
Тривалість:
01:24:35
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Повернення високого блондина – продовження комедійного детектива з П’єром Рішаром у головній ролі. Події так само будуть відбуватись у найромантичнішій країні світу – Франції, а у центрі сюжету буде той самий талановитий скрипаль, який має хист не лише до музики, а й до іншої діяльності. Наприклад, він дуже вправно знаходить проблеми на свою курчаву голову, хоча спеціально для цього навіть не старається. Неприємності ніби самі на нього звалюються, а він, нічого не розуміючи, намагається виплутатись з них. Високий блондин проти власної волі стає учасником нової авантюри, влаштованої полковником Тулузом і його підлеглими. Зловмисники викрадають кохану жінку Франсуа Перрена, і це дає їм можливість вправно ним маніпулювати. Але всі пастки, які вони розставили, чоловік оминає завдяки своїй незграбності. Виглядає це все дуже кумедно. ©Kino4ua Повернення високого блондина 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?