Kino4ua.com
480p
R

Адмірал

Рік:
Ор. назва:
Admiral / Michiel de Ruyter
Країна:
Нідерланди
Режисер:
Роель Рейн
Тривалість:
02:31:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Адмірал – історико-біографічна стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться чоловік на ймення Міхіл Рюйтер. Він очолював певного часу голландський флот. Коли йому було 11 років, він уперше потрапив на борт корабля. З посади юнги почалось його морське життя. У 1635-му році він отримав звання капітана і міг пишатись собою. Під його керівництвом було здійснено багато подорожей, він і його команда часто брали участь у боях, і нерідко отримували у них перемоги. А відбувалось це завдяки дивовижному розуму Міхіла, його інтуїції і нестандартній логіці. Йому було цікаво вигадувати нові тактики ведення бою, і це давало позитивний результат, бо ворог не міг передбачити його наступний крок. Фільм розповідає про битву, яка відбувалась між головним героєм і британським флотом у той період, коли Нідерланди знаходились на межі початку громадянської війни. ©Kino4ua Адмірал 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?