Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вовча яма

Рік:
Ор. назва:
Wolf Creek
Країна:
Австралія
Режисер:
Ґреґ МакЛін
Тривалість:
01:39:38
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Вовча яма – фільм жахів, заснований на реальних подіях. Дія відбувається на території Австралії. У центрі сюжету невелика компанія молодих людей – дві дівчини і хлопець. Разом вони вирішують відправитись у автомобільну подорож до місця, яке отримало назву «Вовча яма», бо це справді величезна яма, яку залишив після себе метеорит. Молодь знає чутки, що на тому місці відбувається щось дивне і містичне, і їм дуже кортить на власні очі все побачити. Та не знали герої, що ця подорож перетвориться для них на справжній кошмар, коли вони будуть повертатись назад. Їх авто ламається і вони опиняються у дуже неприємній ситуації. Раптом звідкись з’являється місцевий житель, який пропонує допомогу. Звісно, герої від неї не відмовляються. Так вони опиняються у будинку нового знайомого, не здогадуючись, що самі йдуть у пастку, бо це не просто чоловік, а жорстокий убивця, який своїх жертв уже не відпустить… ©Kino4ua Вовча яма 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?