Kino4ua.com
G

Подорож до Різдвяної зірки

Рік:
Ор. назва:
Reisen til julestjernen
Країна:
Норвегія
Режисер:
Нільс Гауп
Тривалість:
01:20:39
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Подорож до Різдвяної зірки – сімейне фентезі, яке створює новорічно-різдвяну атмосферу взимку і просто переносить у зиму влітку. Це історія про те, що навіть маленька дівчинка, у якої щире серце, може здійснити справжнє диво. Наприклад, врятувати ціле королівство від старовинного прокляття. А тепер про все детальніше. Було у Країні чудес одне королівство – невеличке і затишне. І жила там принцеса Гюлтоп. Її дні були наповнені різними справами, та найбільше їй хотілось отримати Різдвяну зірку. На її пошуки юна принцеса відправилась до лісу напередодні Різдва зовсім сама. А підштовхнув її до цього підступний дядько, який бажав захопити владу. Додому дівчинка так і не повернулась. І це була біда. Та ситуація не така катастрофічна, бо є ще одна юна особа, яку звати Соня, і яка теж вирушає на пошуки Різдвяної зірки. Вона збирається знайти заодно принцесу і звільнити королівство від страшного закляття. ©Kino4ua Подорож до Різдвяної зірки 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?