Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кохання і Різдво

Рік:
Ор. назва:
Alles ist Liebe
Країна:
Німеччина
Режисер:
Маркус Голлер
Тривалість:
02:00:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Кохання і Різдво – романтична комедія, дія якої відбувається у різдвяні свята. У центрі сюжету знаходяться різні люди, у яких саме в цей прекрасний період починаються дрібні і не зовсім проблеми, які потребують негайного вирішення. Події у житті герїв розвиваються паралельно. Поки симпатична Кікі розчаровується у коханні всього життя, про яке так давно мріяла, Керім робить усе можливе, щоб врятувати свою родину від фінансового краху. А в цей час Клаус починає сумніватись у тому, чи справді він хоче пов’язувати своє життя з Віктором, своїм постійним партнером. Їх стосунки рухаються саме у цей бік, та чи варто робити їм такий важливий крок? У Ханнеса і Клари інша проблема: він зрадив їй з вчителькою, і тепер вона не може цього пробачити, але чоловік понад усе бажає повернути довіру дружини і реанімувати сім’ю. А Мартін починає шукати жінку, яку сам же колись покинув… ©Kino4ua Кохання і Різдво 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?