Kino4ua.com
G

Чарівне Різдво

Рік:
Ор. назва:
One Magic Christmas
Країна:
Канада, США
Режисер:
Філліп Борсос
Тривалість:
01:29:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) «телеканал Деда Мороза»
Чарівне Різдво – стрічка для сімейного перегляду, яка розповідає про життя героїні на ймення Джинні Грейнджер. Симпатична молода жінка виховує маленьких сина і доньку і важко працює. Вона касир у магазині, але ця робота не приносить їй стільки грошей, щоб почуватись спокійно. Їй ледве вдається зводити кінці з кінцями, а на Різдво стає особливо скрутно, бо героїні хочеться подарувати дітям гарні подарунки, але грошей не вистачає на це. Її цей факт засмучує, та й відчуття Різдва вона давно втратила. Тепер це для неї звичайний день, який так само вимагає багато сил. Та це не означає, що дива і чудеса більше не відбуваються. Навіть якщо хтось у них більше не вірить, це ще не свідчить про їх відсутність. Різдво тому і вважають найкращим святом, що у цей день можуть здійснюватись найзаповітніші мрії. І янгол Гідеон, відправлений допомогти Джинні повірити знову у диво, вже почав виконувати свою місію… ©Kino4ua Чарівне Різдво 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?