Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Жандарм із Сен-Тропе

Рік:
Ор. назва:
Le gendarme de Saint-Tropez
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Жан Жіро
Тривалість:
01:30:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал
Жандарм із Сен-Тропе – французька комедія, яка розповідає про кумедні пригоди звичайного провінційного жандарма на ймення Людовік Крюшо. Лише нещодавно він міг тільки мріяти про подвиги і великі звершення, а тепер це все може стати реальністю, бо його направляють працювати у великому курортному місті під назвою Сен-Тропе. Чоловік бере з собою вже дорослу доньку Ніколь і переїжджає туди, де світить сонце, ласкаві морські хвилі накочуються на берег, а перед очима постійно сновигають відпочивальники. Тут у Крюшо роботи буде значно більше. З новими колегами він швидко знаходить спільну мову, але їх дивує його завзяття у роботі і пристрасть до необдуманих і ризикованих вчинків. Найбільше головний герой хоче одного – очистити вулиці чудового міста від правопорушників, і робитиме він це у своїй манері, не звертаючи увагу на те, як це виглядає. Та окрім роботи йому треба ще встигати слідкувати за донькою… ©Kino4ua Жандарм із Сен-Тропе 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?