Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Жандарм у Нью-Йорку

Рік:
Ор. назва:
Le gendarme à New York
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Жан Жіро
Тривалість:
01:42:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал
Жандарм у Нью-Йорку – нова історія про пригоди французького жандарма і його колег. Людовік Крюшо, який працює під керівництвом сержанта Жербера, разом з начальником і іншими своїми товаришами по роботі відправляється на міжнародний конгрес, який проходить у Нью-Йорку. Там герої будуть представляти Францію і доводити, що в їх країні правоохоронці найкращі, найдисциплінованіші і найвідважніші. Та головні пригоди героїв чекають під час подорожі. Вони будуть плисти туди на океанському лайнері, займаючись у вільний час вивченням англійської мови на «уроках» Крюшо, бо він заявив, що добре її знає. А в цей же час на кораблі буде переховуватись його норовлива донька Ніколь, яка хоче одружитись з мільйонером, хоч і знає, що батько проти. Вона змушена ховатись і робити все, щоб не потрапити на очі таткові і його начальнику, бо тоді це закінчиться серйозними неприємностями… ©Kino4ua Жандарм у Нью-Йорку 1965 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?