Kino4ua.com
PG-13

Жандарм одружується

Рік:
Ор. назва:
Le gendarme se marie
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Жан Жиро
Тривалість:
01:32:40
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Ленфильм
Жандарм одружується – чергова частина комедійної стрічки про неймовірні і комічні пригоди Людовіка Крюшо, звичайного французького жандарма. Цього разу події відбуваються у розпал курортного сезону у Сен-Тропе. Здійснюючи черговий рейд, головний герой раптом помічає гарненький спортивний автомобіль, який їде з явним перевищенням швидкості. Крюшо починає переслідування і через деякий час йому вдається познайомитись з власником, а якщо сказати точніше, то з власницею транспортного засобу. Виявилось, що це гарна жінка середнього віку Жозефа де ла Франсуа. Її чоловік був відомим командиром і товаришував особисто з де Голлем. Але він помер, а вона стала вдовою. Та життя продовжується, і знайомство з Крюшо не минає просто так. Невдовзі після їх зустрічі донька головного героя починає відмічати у поведінці тата дещо дивне і геть для нього не характерне… ©Kino4ua Жандарм одружується 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?