Kino4ua.com
480p
PG-13

Крріш

Рік:
Ор. назва:
Krrish
Країна:
Індія
Режисер:
Ракеш Рошан
Тривалість:
02:54:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так треба продакшн
Крріш, зазнавши розставання з батьком, якого полонив доктор Арій, разом зі своєю бабусею їдуть в далеке село. Однак доля склалася так, що Крріш довелося повернутися в місто, де багато років терпів ув'язнення Рохіт. Незабаром городяни влаштовують пошуки дивного, невідомого, але в той же час і благородного незнайомця, який ховає своє обличчя. Чи може бути так, що це і є той самий Крріш? На подібних картинах ви розумієте, що означають сльози щастя. Інтригуючий сюжет змусить вас дивитися фільм на одному диханні. Багатогранність, неймовірні трюки і спецефекти, чудова гра акторів, універсальність пісень і прекрасні пейзажі. Все це чекає вас в цій картині, і повірте, цього тут досить. Ви подивитесь показовий неймовірний фільм про супергероїв з участю різноманітних комп'ютерних спецефектів і барвистими боями, які поставив гонконгський маестро Чін Су Тан. Ця людина знаменитий завдяки своєрідній роботі над деякими творами. ©Kino4ua Крріш 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?