Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Мене звуть Хан

Рік:
Ор. назва:
My Name Is Khan
Країна:
США, Індія
Режисер:
Каран Джохар
Тривалість:
02:41:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Індіанець Різван Кхан переїжджає в Америку, де планує жити в родині свого брата. Він не зовсім здоровий - у чоловіка рідкісна форма аутизму, яку в середовищі фахівців називають синдромом Аспергера. Захворювання, однак, практично не заважає Різвану вести повноцінне життя, і індіанець навіть закохується в Мандіру, жінку з дитиною. Брат Різвана не підтримує його матримоніальних планів, відмовляючи від одруження, але герой наполягає на своєму, весілля відбулося, після чого подружжя відкрили невеликий бізнес. Безхмарне життя сім'ї затьмарюється подіями 11 вересня, після яких Америку охопила ненависть до мусульман і всього мусульманського. Відносини між подружжям Кхан стають ще більш натягнутими, коли гине син Мандіри - жінка зганяє свій гнів на долю беззахисного чоловіка, і Різван вже не знає, як себе вести, щоб дружина стала колишньою. Але Мандіра сама підказує йому рішення, пропонуючи відправитися в Білий дім, щоб заявити президенту Америки: «Мене звуть Хан, я мусульманин, але не терорист». Різван розуміє, що президент, швидше за все, не дасть аудієнцію якомусь іммігрантові, але він готовий на все заради коханої дружини, відправляючись в дорогу … ©Kino4ua Мене звуть Хан 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ZhenyaK333имамаАлла
    26 травня 2022 13:57
    + +1 -
    ОЧень хороший фильм ,советую всем посмотреть ,учит нас всех распознавать где добро и зло молодцы режиссер и актеры этой киноленты что создали такой фильм поучительный и для взрослых и детей умнички