Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Поки я живий

Рік:
Ор. назва:
Jab Tak Hai Jaan
Країна:
Індія
Режисер:
Яш Чопра
Тривалість:
02:56:12
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Самар - безстрашний сапер індійської служби, майор роти. Його відвага і рішучість в будь-яких, навіть самих нездійсненних завданнях, вражає всіх. Одного разу Самар витягує з води потопаючу дівчину. Потім виявляється, що вона є журналісткою і працює у всім відомій газеті. Після чудесного порятунку їх відносини продовжилися. І одного разу Акіра випадково знаходить пошарпаний щоденник свого рятівника. Перед Акірою розкривається все його життя. Як виявилося, в житті Самара вже існувала одна неповторна справжня любов. І всупереч багаторічній розлуці, та дівчина, Миру, досі є сенсом його життя. Тільки він сховав цю любов в глибину свого серця. Потім з'ясовується, що десять років тому Миру пообіцяла Богу віддати найважливіше, щоб він не відбирав життя у її коханого. Але мало хто від цього зміг стати щасливим. ©Kino4ua Поки я живий 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Inna
    Inna
    22 березня 2023 23:24
    + 0 -

    Це українською???
    Скільки можна вводити в оману??

    1. Administration
      23 березня 2023 19:14
      + 0 -

      Ми приносимо вам свої вибачення, Український переклад в очікуванні

  2. Танюша
    Танюша
    1 січня 2022 16:50
    + +1 -
    Фільм дуже класний,просто бо без ний і актори дуже класно і романтично зіграли свої ролі,шкода що Акіра залишилась сама