Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пікей

Рік:
Ор. назва:
PK
Країна:
Індія
Режисер:
Раджкумар Хірані
Тривалість:
02:32:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Раді представити вам історію про інопланетянина, який волею долі опинився на нашій планеті. Гостя звуть ПіКей і він, здається, застряг на Землі надовго - під час висадки хлопця був викрадений його телепортатор, тепер молодий чоловік із земною зовнішністю і до неподобства великими вухами змушений ознайомитися з людським менталітетом, щоб влаштуватися серед землян як «свій», адже вибратися з цієї глибинки йому не світить. Але власні звички прибульця роблять його в особі інших людей звичайним дурником або алкоголіком - він настільки наївний, що обдурити його здатна навіть дитина. У своїх подорожах гостя з іншої планети заносить до столиці Індії, де ввічливі жителі приймають його за якогось паломника і погоджуються, що допомогти йому може лише вища сила. Коли йому пояснюють, що є Бог, то хлопчина починає відвідувати всі місцеві церкви і храми, звертаючись до Творця. Але скрізь він натикається лише на слуг Господніх, які найчастіше сліпо слідують вивченим речам. ПіКей часто задає прості питання, які ставлять в безвихідь бувалих священнослужителів. І добре, якщо герой просто зустрічає нерозуміння, адже іноді його і силою видворяють за межі території святого місця. Все це триває, поки істота з іншого миру не зустрічає Її. Дівчина невинно чиста і погоджується допомогти новому знайомому. В її особі чоловік зустріне не тільки розуміння, але і допомогу. Незважаючи на свою комічність, кінострічка змушує глядача задуматися над вічними питаннями і над доцільністю релігії як такої. ©Kino4ua Пікей 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?