Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Три ідіоти

Рік:
Ор. назва:
3 Idiots
Країна:
Індія
Режисер:
Раджкумар Хірані
Тривалість:
02:51:07
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Перший
Два приятеля-однокурсника зустрічаються через 10 років після закінчення коледжу. Віддавшись спогадам, Раджу і Фархан вирішують, що не погано було б розшукати і третього друга «Ранчо», якого ніхто з них теж не бачив з моменту випуску. Молоді чоловіки вирушають у довгу і далеку поїздку, в процесі якої ведуть бесіди про минулі часи: про перше знайомство, про те, як в їх компанію, подібно урагану, увірвався невгамовний Ранчо, переповнений ідеями і завжди готовий на нові витівки, про зворушливу любов одного до дівчини на ім'я Піа, про його протистояння з директором коледжу Віру Сахастрабудхе на прізвисько «Вірус».

Поступово поїздка наповнюється подіями не завжди приємними - Фархану і Раджу доводиться засмучувати чуже весілля і навіть бути присутнім на похоронах, поволі вони дізнаються деякі дивовижні для них факти про «Ранчо», які змушують приятелів задуматися: хто ж такий насправді колишній супутник їх юнацьких пригод і вічний заводила? Він зник так стрімко і настільки безслідно, що залишається тільки робити припущення, де і в якій обстановці зустрінуть його друзі. А тут ще хлопці розуміють, що зовсім нічого не знають навіть про минуле свого приятеля - коли вони пропалювали життя, гралися і вели себе, як три ідіоти, то навіть не спромоглися дізнатися, звідки «Ранчо» родом, і чому прийшов до коледжу пізніше їх. Схоже, в кінці пошуків сюрпризів буде чимало … ©Kino4ua Три ідіоти 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Маря
    Маря
    11 грудня 2022 00:42
    + +2 -
    Обожнюю індійські фільми!Дякую за можливість подивитися українською мовою!Фільм дуже сподобався!Моїм улюбленим фільмом є фільм Каран і Арджун,в головних ролях Шах Рук Кхан і Салман Кхан!Дуже хотілаб і його подивитися з українським перекладом!Нарешті і свої улюблені індійські фільми можу дивитися на рідній Українсбкій мові!