Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Танцівник диско

Рік:
Ор. назва:
Disco Dancer
Країна:
Індія
Режисер:
Баббар Субхаш
Тривалість:
02:14:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіт
Джиммі бідний маленький хлопчик, якому доводиться виступати на вулицях міста разом зі своїм дядьком, щоб заробити собі на прожиток. Але спокійне існування цієї сім'ї було порушено інцидентом, який стався в будинку заможної людини. Джиммі і його матері довелося виїхати з рідного міста. Пройшло багато років. Джиммі своєю працездатністю, талантом і ретельністю домагається успіху і слави. Він зустрів свою любов. Але хто міг подумати, що вона виявиться рідною донькою того самого багача з дитинства, який образив Джиммі і його рідну матір. ©Kino4ua Танцівник диско 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Киця
    Киця
    24 квітня 2021 19:58
    + +1 -
    Чудово! Вперше бачу цей старий але добрий фільм українською! Дуже дякую!