Kino4ua.com
HD 720p
R

Бахубалі 2: Висновок

Рік:
Ор. назва:
Baahubali 2: The Conclusion
Країна:
Індія
Режисер:
С. С. Раджамоулі
Тривалість:
02:46:49
Переклад:
Українська мова Субтитри
Фільм «Бахубалі: Висновок» - це історія про людину, якій всупереч всім перешкодам долі вдалося вижити і знайти в собі сили пізнати життя. У центрі сюжету перебуває принц Шівуду, чиє життя було наповнене стражданнями. Довгий час його переслідували недоброзичливці, які бажають його смерті. Але йому вдалося вижити завдяки допомозі простих людей, які виявили до нього співчуття. Вони змогли заховати його і виховати як рідного.

Досягнувши свого розквіту сил, Шівуду почав задавати питання. І тоді старий Каттаппа вирішив, що настав час розповісти йому про його справжнє походження. Він починає свою розповідь з моменту його народження. Шівуду дізнається про те, що він був усиновлений королевою, що призвело до виникнення заздрості з боку зведеного брата. Його заздрість досягла апогею відразу ж після бою з дикими племенами. Саме коли королева назвала Шівуду майбутнім спадкоємцем. Проти нього почали плести інтриги. Зведений брат разом зі своїм батьком спаплюжили честь його сім'ї, що призвело до загибелі його мудрого батька-правителя. ©Kino4ua Бахубалі 2: Висновок 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?