Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Люпен (1 - 3 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Lupin
Країна:
Франція, США
Режисер:
Марсела Саїд, Людовик Бернард, Луї Летерье
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, Професійний дубльований | студія Postmodern
Переклад:
Російською - Оригінал
Події серіалу розгортаються в сучасності. Історія розповідає про молодого Ассана Діопа, який захоплений розповідями про Арсена Люпена. Головний персонаж зачитується цими історіями, помічаючи численні цікаві факти і особливості в оповіданнях. При всьому при цьому Ассан готується до великої справи: він збирається здійснити пограбування століття. Його мета - крадіжка картини Мона Лізи. Чоловік вважає, що зможе здійснити такий зухвалий злочин, керуючись тим, що вичитав у книжках. Його підготовка проходить в досить спішному режимі, проте головний персонаж упевнений в своїх силах. ©Kino4ua Люпен (1 - 3 Cезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?